Traktör dağıtımında Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner, Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar, Bölge Müdür Yardımcısı Sezai Yıldırım, Yönetmen Adnan Yusuf Güney, Bucak Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, personeli ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner; “Çiftçilerimizi mutlu etmek amacıyla bir traktör kampanyası düzenlemiş bulunmaktayız. Tarım Kredi Kooperatifleri olarak sizlere bu kampanya ile hizmet vermeye geldik. Tarım Kredi her zaman yanınızda. Kooperatiflerimizde her türlü imkan var. Siz isteyin biz verelim. Kooperatifimize sahip çıkalım.” dedi.

ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ

Traktör dağıtım töreninde çiftçilere Tarım Kredi Kooperatiflerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar; “Öncelikle ortaklarımıza traktörlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tarım Kredi Kooperatifleri olarak çiftçilerimizin, ortaklarımızın iyi ve kötü günlerinde yanındayız. Ortaklarının her türlü tarımsal girdi ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş bir kuruluşuz. Bundan sonra da ortaklarımızın, çiftçilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. Ben ortaklarımıza şunu söylemek istiyorum; istek ve talep sizden, hizmet bizden. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri olarak devlet destekli faiz indirimli krediler de kullandırmaktayız. Doğal afet olması durumunda hem ertelemelerden hem de faiz indirimli kredilerden faydalanabilmeleri için ortaklarımızın tarım sigortalarını mutlaka yaptırmaları gerekmektedir. Tarım Kredi Kooperatiflerinin hizmetleri hakkında bilgi almak için bütün üreticilerimizi kooperatiflerimizi ziyaret etmeye ve çay içmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar ve Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner Kanal 15'e Tarım Kredi Kooperatifleri hakkında röportaj verdiler. Düzenlenen törende kendisine traktör teslimi yapılan ortakların isimleri şöyle: Ömer Tıngır, Ali Kaplan, Ali Cesur, Mevlüt Topalak, Hasan Topalak, İsa Özdemir ve Ali Şimşek.

KAYNAK: TARIM KREDİ