Eğitime; Genel Müdür Yardımcısı Hüsamettin Gülhan, Ankara Bölge Müdürü Veli Altunkaş, Bölge Müdür Yardımcıları, Tarsim Ankara Bölge Müdürü Murat Kaya ve Tarsim yetkilileri katıldı.

Eğitimin açılışında konuşan Genel Müdür Yardımcısı Hüsamettin Gülhan, eğitimin önemine vurgu yaparak; insana yapılan yatırımın en önemli sermaye olduğunu, bu tarz eğitimlerin süreklilik arz etmesinin kuruma faydalı olacağını söyledi. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin, gelişen ve değişen Türkiye şartlarında güçlü ve dinamik bir yapıya sahip olması bakımından değişimin kaçınılmaz olduğuna işaret edenGülhan, bunun için de son bir yıl içerisinde kurumda önemli yapılanmanın olduğunu belirtti.

Kooperatifler için kredi ve satışların arttırılması, özellikle çapraz satışların tüm personelimiz tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Gülhan, kooperatif hizmetlerinin ortaklara çok iyi anlatılarak yeni ortak alımı yapılmasının, satış gelirlerinin arttırılması yönünde de kooperatif personelinin çalışma yapmasının önemini vurguladı.

Toplantının kapanışında konuşan Bölge Müdürü Veli Altunkaş da; Tarsim Bölge Müdürlüğüyle yapılan bu eğitimin Tarım Kredi Kooperatifleri'ne hayırlı olmasını dileyerek bu tür eğitimlerin personel açısından önemli olduğunu belirtti.

Kooperatif yetkililerinden, yıl sonu itibariyle verilen hedeflerin gerçekleşmesi bakımından azami gayret göstermelerini isteyen Altunkaş, karşılaşılabilecek sorunların Bölge Müdürlüğüne iletilerek çözümlenmesi hususunda gerekli desteğin verileceğini söyledi.