Yine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen Denizli İli Tarım Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’na da katılan Genel Müdür Güvendi, İzmir Bölge Birliği ve faaliyet alanında bulunan çok sayıda kooperatifi de ziyaret ederek faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

IPARD yatırımları toplu açılış töreni

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla Denizli ili “Kırsal Kalkınma için Katılım Öncesi Yardım Aracı” (IPARD) yatırımları toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yıldız, Genel Müdür İrfan Güvendi İzmir Bölge MüdürüM. Tevfik Ongun katıldı. Tören öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yıldız, Genel Müdür İrfan Güvendi ve İzmir Bölge Müdürü M.Tevfik Ongun, IPARD programı kapsamında destek alarak hayvancılık işletmesi kuran Honaz Tarım Kredi Kooperatifinin en genç ortağı ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’dan destek alan en genç girişimci Emine Görel‘e başarı dileklerini ilettiler.

Denizli’de Tarım Sektörü Ortak Akıl Toplantısı

Diğer yandan Denizli İli Tarım Sektörü Ortak Akıl Toplantısının 2. gün programı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Kemaloğlu ve tüm genel müdürlerin iştirak ettiği toplantıda Tarım Kredi Kooperatiflerini Genel Müdür İrfan Güvendi temsil etti. Toplantıda ayrıca İzmir Bölge Müdürü M.Tevfik Ongun da hazır bulundu.

Güvendi’den İzmir Bölge ve faaliyet alanında bulunan kooperatiflere ziyaret

İzmir Bölge Birliği’ni ziyaret eden Güvendi, Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Güvendi’ye toplantıda Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Güney eşlik etti.

Kurum olarak her çalışanın kendisini daha fazla geliştirmesi gerektiğini, ortakların her türlü ihtiyacının karşılanması noktasında daha aktif olunması gerektiğini belirten Güvendi, “Ortaklarımız bizim aynı zamanda müşterimizdir. Bu nedenle müşteri odaklı çalışmalıyız. Herhangi bir konuda çalışma yapmak istediğimizde muhakkak surette raporlama ve fizibilite çalışması yapmak şart. Bu şekilde çalışmak hedeflere ulaşmada son derece önemlidir.” dedi.

Toplantıya Merkez Birliği Müfettişleri M.Yasin Sarıarslan ve Murat Güler, Gübretaş Genel Müdür YardımcısıTahir Okutan, Tarkim Müdürü Süleyman Sevinç katıldı.

Bölge Müdürü M.Tevfik Ongun ile İzmir Bölge Birliği faaliyet alanında bulunan Torbalı, Turgutlu, Salihli, Alaşehir, Killik, Yeşilyurt, Sarıgöl, Akköy ve Irlıganlı kooperatiflerini de ziyaret eden Güvendi, kooperatif yetkililerinden faaliyetler hakkında bilgi aldı. Güvendi ayrıca Denizli Tarım Kredi Kooperatifi toplantı salonunda Denizli iline bağlı kooperatif personeli ile bir araya geldi.