Zekeriya Sayar’ın haberine göre, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Balıkesir Bölge Birliğini ziyaret etti. Başkan Kacır’a Merkez Birliği Yönetim Kurulu Eski Başkanı Selahattin Külcü’nün de eşlik ettiği ziyarette Balıkesir Bölge Müdürü Vedat Altın tarafından Bölge Birliğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi sunuldu.

Balıkesir Bölge Birliği Yönetim Kurulu aylık toplantısının Balıkesir Sındırgı ilçesinde yapılmasından dolayı Sındırgı Tarım Kredi Kooperatifini de ziyaret eden Başkan Kacır Sındırgı, Alacaatlı, Işıklar, Bigadiç, Gölcük ve Osmanlar Tarım Kredi Kooperatifleri yetkililerinden faaliyetler hakkında bilgi alarak personel ile görüştü.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı Sındırgı Tarım Kredi Kooperatifi ziyaretinde, Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kacır; Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticiye hizmet götürme noktasında çok daha fazla emek vermesi gerektiğini söyledi. Kacır ayrıca kuruma herkesin sahip çıkması gerektiğine ve bu yönde daha fazla çalışacaklarına dikkat çekti.

Ziyaret sonrası Balıkesir Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Faik Avcı tarafından Başkan Kacır ve Külcü’ye birer hediye takdim edildi.