Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ın imzaladığı protokol için düzenlenen törene; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaş ve Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukçuda katıldı.

Törende konuşan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Fiskobirlik ile böyle bir çalışma içerisinde olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını ifade etti. Güvendi; “Bundan sonra daha büyük hedefler için ortak çalışma azmi ve kararlılığındayız. Bu protokolle amacımız peynirden zeytine, bakliyattan ayçiçek yağına kaliteli ve uygun fiyatlı Tarım Kredi ürünlerinin tüketiciyle buluşmasıdır.” dedi.

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ise bu işbirliğinden büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu belirterek Fiskobirlik'in fındıkta bir marka olduğunu söyledi. Bu işbirliği vesilesi ile Fiskobirlik ürünlerinin Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığı ile tüketicilere ulaşacağını kaydeden Bayraktar, yeni ürünler ve yeni atılımlarla Fiskobirlik'in yeniden ayağa kalktığını da ifade etti. Yapılan açıklamaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.