Tarım sektörünün bileşenleri ile ilgili Çiftçi, Köylü, Yetiştirici odaklı habercilik anlayışımızla hareket etmemiz nedeniyle zaman zaman bazı rahatsızlıklara sebep verdiğimizi memnuniyetle görüyoruz.

Bu çerçevede kamu yararına haberciliğimizden rahatsız olan muhataplarımızın bazı örtülü / açık tepkileriyle karşılaşıyoruz. 

Bunlar içerisinde özellikle Tarım Kredi Kooperatileri ile ilgili yaptığımız haberlere kurum tarafından hiçbir açıklama yapılmaz ve cevap verilemezken, son birkaç ay içerisinde peydah olan trol hesaplar üzerinden bel altı iftiralarla, kanunsuz telefon dinlemelerle ve emirlerine amade ortaya saçtıkları/servis edilen Tarım Kredi Kooperatiflerinin değişik kurumlarındaki arşivlerindeki birçok belge ile bize cevap verilmeye çalışılıyor! 

Garip bir şekilde karşımıza çıkamayan, sözde Müslüman, sözde Dindar, sözde Muhafazakar ve sözde vatanperver olduklarını iddia eden bu troller, Amerikan yasalarının arkasına saklanarak (!) sosyal medya hesaplarından bize karşı akılları sıra mücahitlik yapıyorlar! 

Bu alçakların ve besleyen sahiplerinin ne mücahitliği (!) ne tehditleri bize sökmez arkadaş!

Ne gariptir, tarımda belli Bakanlara ve belli bürokratlara dokunmayan hatta şaibeleri ifşa olmasına rağmen O’nları özel korumaya alan bu troller, sahiplerine engel gördükleri ya da kendilerinin hesaplarını bozduklarını düşündükleri isimler hakkında ise ahlaksızca her türlü karalama ve iftirada bulunabiliyorlar! 

Yaptıkları karalamalardan gördüğümüz kadarıyla kendilerine engel gördükleri isimlerin başında da biz; "Tarımdan Haber" ailesi geliyoruz. 

İstedikleri gibi at oynatacaklarını zannettikleri konularda Çiftçinin, Köylünün, Yetiştiricinin ve hatta bütün kamunun hakkını korumak adına yaptığımız yayınlarla deşifre olanlar, sözde şahsımı ve Tarımdan Haber'i deşifre ediyorlarmış! 

Kapımıza mermi bırakmakla netice alamayacaklarını görüp eski alışkanlıklarına (kumpas, trol hesap, takiyye) geri dönen bu alçakların kim olduğu biliyoruz. 

Bütün zorluklara ve saldırılara rağmen, tarım camiasının gözü kulağı olan sitemiz Tarımdan Haber özellikle de çiftçilerimizin desteği ile doğru bildiklerini kamuoyu ile paylaşmaya ve "Tarihe Not Düşmeye" devam edecek...

Biline...

Sadettin İnan 

Tarımdan Haber Sorumlu Genel Yayın Yönetmeni