Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şap Enstitüsü Müdürlüğünün 2015 yılı Hizmet içi eğitimleri kapsamında düzenlediği "Şap Hastalığı ile Mücadele ve Biyogüvenlik" konulu eğitim toplantısı, Aksaray'da verildi.

Şap Enstitüsü Müdürlüğünde görevli Dr. Nedret ÇELİK ve Berrin Müzeyyen ALPAY'ın konuşmacı olarak katıldığı eğitime, Aksaray Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZATEŞ, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Durmuş Ali ERYAVUZ ile İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli Veteriner Hekimler, Veteriner Sağlık Teknikerleri ve Teknisyenler katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan İl Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZATEŞ; "Şap Hastalığının önde gelen hayvan hastalıklarından biri olduğunu ve bu hastalık ile mücadelenin önemine vurgu yapan ÖZATEŞ, Müdürlüğümüzde çalışan tüm Veteriner Hekimlerimize ve diğer teknik personellerimize gerek şap gerekse diğer hayvan hastalıkları ile mücadelede göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış konuşmasının ardından Şap Enstitüsü Müdürlüğünde görevli Dr.Nedret ÇELİK ve Berrin Müzeyyen ALPAY'ın sunumlarına geçildi.

Sunumların ardından katılımcıların sorularının cevaplandığı bölümle eğitim sona erdi.