Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu 5.Toplantısı Biga’da yapıldı. Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya Başkanlığında, Biga Ziraat Odasında gerçekleşen toplantıya, Biga Ziraat Odası Başkanı Giray Ergün, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Eceabat Ziraat Odası Başkanı Özay Kuzu, Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Mutlu Yaşar ve Ezine Ziraat Odası Genel Sekreteri Hamza Turhan ve Çanakkale Ziraat Odası Genel Sekreteri Özge Kara Oğuz, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül katıldı. 

Toplantıda ilin tarım durumu hakkında görüş ve değerlendirmeler yapıldı. 2020 Yılı üretim sezonunun değerlendirilmesi, bölgemizde yetiştirilen ürünlerin üretimi gerçekleştirilirken yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri, görüş ve değerlendirme ile sona erdi. 

Toplantının akabinde toplantı heyeti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga Kaymakamı Mustafa Can’ı makamında ziyaret ederek, Çanakkale tarımı değerlendirildi.