Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçtiğimiz hafta merkeze bağlı Kuzfındık köyünde çıkan yangında evsiz kalan ve hayvanları telef olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarete Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Müdürü İzzet MURAT, teknik personel ve kurum yetkilileri katıldı. 

Ziyarette açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Hayvanları telef olan vatandaşlarımız vardı. Onların da hayvanlarını temin ettik. Kendilerine bugün teslim ettik. Aynı zamanda yine köyde evi yanan vatandaşlarımızın kurtardıkları hayvanların da ihtiyaçlarını gidermek üzere 10 ton kaba yem ve 1 ton da kesif yemini teslim ediyoruz. Yine 12 ailenin kurtardıkları hayvanları var. Bu hayvanlarla ilgili de hayvanların da barınma sorunu için hayvan çadırlarımız da gelecek. Hayvanı dışarıda kalan vatandaşlarımız için ahır imkanı sağlanmış olacak. Onun dışında diğer eksikliklerin giderilmesi noktasında hükümetimiz, devletimiz vatandaşımızın her zaman yanında" dedi. 

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet Murat, “Bakanlığımızın insan odaklı çalışma prensibine paralel olarak Sayın Bakan yardımcımızın desteğiyle yangında zarar gören ailelerimizin zararları telafi edilmeye başlanmıştır. Bu bağlamda başta Bakan yardımcımız Sayın Fatih METİN olmak üzere Sayın Valimiz Ahmet ÜMİT, Bolu Milletvekillerimiz Sayın Av. Arzu AYDIN, Av. Fehmi KÜPÇÜ ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Devletimiz her daim vatandaşının yanındadır” dedi. 
Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.