Bakan Pakdemirli, selden zarar gören Soğukpınar ilçesinde, DSİ ve Orman Genel Müdürlüğü uzmanları ile birlikte yöredeki rüsubat ve bent temizleme çalışmalarını gözlemledi. Ardından, Bakan Pakdemirli üreticilerle buluştu ve Giresun'un Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesi'nde bir fındık bahçesine girerek fındık topladı.

Sabah saatlerinde Giresun il merkezinde TMO 2020 yılı fındık alım törenine katılan ve kuru üzüm alım fiyatlarını açıklayan Bakan Pakdemirli, ardından Giresun'da meydana gelen sel felaketinin izlerinin silinmesi kapsamında bölgedeki çalışmalarını sürdürdü. Bakan Pakdemirli, selden zarar gören Espiye ilçesi Soğukpınar beldesinde incelemelerde bulundu.

ORKÖY KREDİLERİ 1 YIL ERTELENDİ

DSİ ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Soğukpınar beldesinde bent ve rusubat temizleme çalışmalarını yerinden inceleyen Bakan Pakdemirli ardından aynı beldede bir fındık bahçesine girerek dalından fındık topladı.

Bakan Pakdemirli, burada yaptığı açıklamada, üreticilerimizin ORKÖY projesi kapsamındaki kredi borçlarının 1 yıl süreyle ertelendiği müjdesini de verdi.