Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı 15 Ocak-22 Ocak tarihleri arasında sırasıyla; Kars-Erzinan, Ağrı-Iğdır-Erzurum, Konya, Afyonkarahisar-Uşak, Bingöl-Isparta-Muğla-Şırnak, Karabük-Malatya, Balıkesir-Elazığ-Kayseri, Diyarbakır-Şanlıurfa ve Artvin-Sivas-Bursa illerinden gelen ziraat oda başkanları ziyaret etti.

TZOB'un web sayfasında güncel haberler bugünlerde tamamen oda başkanlarının ziyaret haberlerinden oluşurken, bütün ziyaretler sonrasında da çiftçinin sorunlarına ilişkin olarak kopyala yapıştır şeklinde açıklama yapılması dikkat çekti.

Ziyaret sonrasında çiftçinin gündemindeki sorunlara ilişkin kapsamlı bir açıklama yapılmazken, bütün görüşmeler sonrasında sadece "Bayraktar ve Oda Başkanları, 2019 yılında ödenemeyen çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliği başta olmak üzere çiftçilerin yaşadığı sorunları ve yapılması gerekenleri görüştüler" denildi. Bu açıklamaların da yapılan 10 farklı ziyaret haberinde kopyala yapıştır şeklinde sunulması ilginç bir görüntü ortaya çıkardı. 

İŞTE TZOB'DA DİKKAT ÇEKEN ZİYARET TRAFİĞİ VE SONRASINDA YAPILAN KOPYALA YAPIŞTIR AÇIKLAMALAR!