Belediye konferans salonunda yapılan toplantıda yeni yönetim ile birlikte kendilerini destekledikleri için teşekkürle başlayan Osman Türkman, yakın zamanda yapılan birlik seçimlerinde yüzde 98 ile en çok oyu İslahiyeli yetiştiricilerden aldığını, sorunların çözümü için aday olduğunu, beklentilere kısa sürede cevap vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Yetiştiricilerin sorunlarını dinleyen Birlik Başkanı Osman Türkman, hayata geçirecekleri ve geçirmeyi amaçladıkları projelerini anlattı.

Bu güne kadar birlik tarafından uygulamaya konulan projelerden İslahiyeli yetiştiricilerin hiç faydalanmadığını, bundan sonraki süreçte mutlaka İslahiye ilçesini projelerine dahil edeceklerini söyleyen Türkman, sorunları çok iyi bildiğini ve çözüm konusunda da aktif olacaklarını, her daim üyenin yanında, üyenin sorunlarını çözmek üzere gayret göstereceklerini belirtti.

İslahiye Tarım ve Orman Müdürü Yüksel Şahin'in de katıldığı toplantıda yaylacıların sorunları, mera sorunları, proje gibi sorunlar konusuna değinerek birlik ile beraber sorunların üstesinden geleceklerini söylediler. Şahin, yeni yönetime başarılar dileyerek dilek ve temennilerde bulundu.

TARIMDANHABER