Yeni dönemde Tarnet, stratejik planını hazırlayarak Türkiye Tarım Kredileri Kooperatifi ve iştirakleri başta olmak üzere dijital dönüşümün öncüsü olmayı hedefliyor. Bu kapsamda tarım alanındaki “büyük veri” ve teknolojik gelişmelerden yararlanmak amacıyla “Uluslararası Tarım Teknolojileri Zirvesi” çalışmalarına başladı.

Tecrübe ve uzman kadrosuyla kamu ve özel sektörde farklı kurum ve kuruluşlara da proje bazlı yazılım hizmetleri, donanım tedariki ve iletişim altyapısı hizmetleri sunan Tarnet'in, teknoparklarda yapılan çalışmaları takip ederek tarımda inovasyon kültürüne yatkınlığı artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda bünyesindeki Tarnet Akademi ile eğitim ve danışmanlık alanında da hizmet verecek.

Huzeyfe Yılmaz Kimdir?

Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Yılmaz, Gazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde yüksek lisans yaptı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı.

2001-2005 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mühendis ve Teknik İşler Müdür yardımcısı olarak çalışan Yılmaz, 2005-2014 yılları arasında Türksat A.Ş'de, Ankara İl Müdürü, Teknik İşletme Müdürü, Kocaeli İl Müdürü ve Altyapı İşletme Direktörlüğünde çalıştı. Gençlik Spor Bakanlığı'nda; 2014-2018 yılları arasında Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, 2017-2018 yılları arasında ise Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü olarak görev yaptı.

2018 Aralık itibari ile TARNET A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmekte olan YILMAZ, evli ve iki çocuk babası olup İngilizce ve Arapça biliyor.