Buzağı Başlangıç Yemi: Buzağıların 4. günden 60. güne kadar olan beslenmelerinde kullanılıyor. Yem 50 kilogramlık çuvallarda satılıyor. 

Buzağı Büyütme Yemi: Buzağı başlangıç yemi bittikten sonra 61 günden itibaren 120. güne kadar bu yem çeşidi kullanılabiliyor.

Sığır Besi Yemi:(Standart) Hayvanlara 4. aydan itibaren veriliyor. 

Sığır Besi Yemi: (Geliştirme) 5. aydan itibaren kesim süresine 3 ay kalaya kadar verilebilir. 

Sığır Yemi: (Bitirme) Bu yem de yine hayvanların kesim zamanına kadar kullanılabilir. 

Sığır Besi Yemi: (Başlangıç) Beşinci aydan itibaren besi süresinin sonuna kadar verilebilir. 

Sığır Besi Yemi: (Tahıl karışık) Dana ve tosunların besiye alındıkları dönemlerde bu yem hayvanlara tahıllarla karıştırılarak verilmelidir. Kullanım şekli, hayvan başına 2 kilogram olarak verilir. Bu 2 kilogramlık yem ezilmiş olan tahıllarla karıştırılmalıdır.

Sığır Süt Yemi 18: Dişi sığırların doğumlarından itibaren kuruya çıkartılana kadar ki dönemde kullanılabilecek, sindirimi kolay tamamlayıcı bir yem olarak üretiliyor. 

Sığır Süt Yemi 19: Dişi sığırların doğumlarından itibaren kuruya çıkartılana kadar ki dönemde kullanılabilecek, sindirimi kolay tamamlayıcı bir yem olarak üretiliyor. 

Sığır Süt Yemi Enerji 19: Yüksek süt verimli süt ineklerinin doğumlarından itibaren kuruya çıkartılana kadar ki dönemde kullanılabilecek, sindirimi kolay tamamlayıcı bir yem olarak üretiliyor. 

Sığır Süt Yemi 20: Verim olarak orta ve yüksek seviyede olan hayvanlara verilebilir. Dişi hayvanlara doğumlarından sonra kuruya çıkarılacaklara döneme kadar kullanılabilir. 

Sığır Süt Yemi 21: Bu yem türü de dışı hayvanların doğumlarından sonraki dönemde kullanılabiliyor. 

Sığır Süt Yemi 1E1: Orta ve yüksek verimli süt ineklerinin beslenmesinde kullanılır. 

Sığır Süt Yemi Tahıl Mix: Orta ve yüksek verimli süt ineklerinin beslenmesinde kullanılır. 

Sığır Süt Yemi BTC: Düşük ve orta düzey sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılır. 

Düve Yemi: Genç dişi damızlık sığırların ilk doğumlarına 15 gün kalana kadar olan dönemlerdeki beslenmesinde kullanılır. 

Gebe Sığır Yemi Kuru Dönem: Dişi sığırların ilk laktasyon sonrası tüm gebeliklerinde gebeliğin son iki ayında kurum dönem yemi ile beslenir. 

Sığır Süt Yemi Standart: Düşük ve orta düzey sağmal süt ineklerinin beslenmesinde kullanılır. 

Sığır Süt Yemi Extra: Özellikle yüksek süt verimli sığırların doğumlarından sonra erken laktasyon döneminde oluşan Negatif Enerji dengesini düzenlemek için üretilmiş, doğumlardan sonraki 60. güne kadar ki dönemde kullanılabilecek, sindirimi kolay tamamlayıcı bir yem olarak üretilmiştir. 

KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YEM ÇEŞİTLERİ 

Kuzu Büyütme Yemi: Kuzuların 2. Haftadan 13. Haftaya kadar olan beslenmesi için üretilmiş bir yemdir. 

Kuzu Besi Yemi: Kuzuların 90. Gününden, kesime kadar olan beslenmesi için üretilmiş bir yemdir. 

Toklu Besi Yemi: Besiye alınan tokluların kesime kadar ki dönemlerinde kullanılmak üzere üretilmiş, dengeli ve sindirimi kolay tamamlayıcı bir yemdir. 

Koyun Süt Yemi: Süt verme (laktasyon) dönemindeki sağmal koyun beslenmesinde kullanılan, dengeli ve sindirimi kolay tamamlayıcı bir yem olarak üretilmiştir. 

Keçi Süt Yemi: Sağmal keçilerin beslenmesinde kullanılır. 

Kuzu eti fiyatında şaşırtan gelişme! Karadeniz’de 33,5 lira birden arttı! Kuzu eti fiyatında şaşırtan gelişme! Karadeniz’de 33,5 lira birden arttı!

TARIM KREDİ YEM FİYATLARI