Tarım alanında teknolojiye yaptığı yatırımlarla sektördeki gelişmelere yön veren Tarnet, Akaryakıt Otomasyon Sistem markası TARPET ile Petroleum İstanbul Fuarı'nda yerini aldı. 28-30 Mart 2019 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap'da enerjiyle ilgili kuruluşlarla bir araya gelen Tarnet, ürettiği katma değerli çözümleri fuarda 12 Holl C-170 standında katılımcılara tanıttı.

Fuarın açılışına katılan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, “Tarımın ve çiftçimizin dijital dönüşümüne katkı verecek her uygulamanın takipçisi olduklarını” belirtti.

Tarım Kredi Kooperatifleri şirketlerinden Tarnet'in bugüne kadar geliştirdiği yazılım uygulamaları ile birlikler ve iştirakler arasında verimliliği sağladığını vurgulayan Poyraz, “Akaryakıt sektöründe Tarpet markasıyla Türkiye genelinde 81 il, 919 ilçe ve 2055 noktada 31 mobil araç ve 53 profesyonel teknik ekiple hizmet verdiğini belirtti.

Poyraz fuar süresince, Tarpet standında yer alan Mobil Otomasyon, Taşıt Tanıma Otomasyonu, Pompa Otomasyonu, Tank Otomasyonu, Tanker Otomasyon ve Akaryakıt Alt Yapı Sistemlerini inceledi ve Tarnet Genel Müdürü Huzeyfe Yılmaz'dan bilgi aldı.

Tarım teknolojileri alanındaki gelişmeleri değerlendirerek tarım ekosistemini güçlendirmeyi amaçlayan Tarnet, Türkiye'nin her yerine 2 saat için çözüm üretebilen lojistik ağı sahip markası Tarpet'in tecrübesini kamu kuruluşlarına ve özel sektöre de kazandırarak yeni pazarlara açılmayı hedefliyor.