TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 7 Temmuz 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre, Tarım Kredi Marketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınan tağşişli genel müdür, şirket genel müdür yardımcılığına getirildi. Tarım Kredi Kooperatiflerine hukuksuz atandığı ortaya çıkan Genel Müdür Fahrettin Poyraz, tağşişli genel müdürden vazgeçemiyor. Tarım Bakanlığı kayıtlarında gıda sahtekarlığı konusunda belgeli olan firma ortağı bu sefer Tarım Kredi Marketlerde genel müdür yardımcısı yapıldı. 

FAHRETTİN POYRAZ TAĞŞİŞLİ GENEL MÜDÜRDEN VAZGEÇEMİYOR!

Tarım Kredi Marketlerde tağşişli genel müdür geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevden alınırken, yerine atanan Bayram Ali Yıldırım önceki gün görevine başladı. Tarım Kredi Marketlerde tağşişli genel müdürün görevine son verilmesi beklenirken, tam aksine yine önemli bir göreve getirilmesi dikkat çekti. Bu durum, Cumhurbaşkanının kararına karşı hileli işlem olarak değerlendirilirken, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın gıda sahtekarlığı konusunda Tarım Bakanlığı kayıtlarında belgeli bir firma ortağından neden vazgeçemediği de soru işaretlerine neden oldu. 

Hileli gıdada ifşa listesini yayınlayamayan Tarım Bakanından gıda denetiminde farkındalık açıklaması!  Hileli gıdada ifşa listesini yayınlayamayan Tarım Bakanından gıda denetiminde farkındalık açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla atanan Bayram Ali Yıldırım önceki gün görevine başlarken, tağşişli genel müdür Yavuz Mehmet Bulut da Tarım Kredi Marketlerin bağlı olduğu Tarım Kredi Birlik A.Ş’de Genel Müdür Yardımcısı yapıldı.