Kütahya'da, Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Müdürü Özkan İnci, yolda yürürken fenalaştı. Durumun bildirilmesi üzerine ambulans ile hastaneye kaldırılan 51 yaşındaki 2 çocuk babası İnci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kütahya Valisi Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliği Müdürü Özkan İnci’nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini yer verdi.

İNCİ'NİN VEFATI ÜZERİNE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ DE BİR AÇIKLAMA YAPTI

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "1969 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde doğan İnci, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinde göreve, 1991 yılında Kütahya Bölge Birliği’ne bağlı 1546 Sayılı Sazköy Tarım Kredi Kooperatifi’nde başladı. İnci, sırasıyla 939 Sayılı Kırka Tarım Kredi Kooperatifi, 1549 Sayılı Erdoğmuş Tarım Kredi Kooperatifi ve 1537 Pazarlar Tarım Kredi Kooperatiflerinde görev yaptı. 2005 yılı Ağustos ayı itibariyle Kütahya Bölge Birliği’ne tayin olan İnci, 2009 yılında yönetmen oldu; 1 Ocak 2015’te ise Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı.

27 Mayıs 2017 tarihinde Kütahya Bölge Müdürü olarak atanan Özkan İnci, evli ve 2 çocuk babasıydı. Tarım Kredi bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Kurumumuza değerli katkılarda bulunan Özkan İnci’ye Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve Tarım Kredi mensuplarına başsağlığı dileriz"

Tarımdan Haber ailesi olarak Özkan İnci'ye Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına ve Tarım Kredi camiasına başsağlığı dileriz.