Çanakkale Toplum Sağlığı Merkezinde düzenlenen törene; Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşcı, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Defterdar Alpay Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sezer, Şube Müdürleri, Covit-19 Kapsamında görev yapan sağlık çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Törendeki konuşmasında Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı; “Covit-19 pandemisinde canla başla çalışan filyasyonda görevli sağlık çalışanlarımızı düşünerek onların motivasyonuna katkıda bulunmak amacı ile ilimizin birbirinden lezzetli ürünlerinden oluşan hediye sepetleri için Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze ve Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanlarına hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ da konuşmasında; “Covit-19 kapsamında 7 gün 24 saat özveri ile, riskleri azaltmak, olumsuz durumları yok etmek için canla başla çalışmalarınızdan dolayı sizlere yürekten teşekkür ederim. Sizlere destek olmak, moral ve motivasyonlarınızın daima yüksek olmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, Çanakkale ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti hazırladık, sizlere bunları takdim etmek istiyoruz” dedi. 

İl Müdürü Karadağ Çanakkale il ve ilçelerinde filyasyon ekibinde görev yapan üçyüzün üzerindeki sağlık personeline, hediye sepetlerini taktim edeceklerini belirtti. Diğer kurum amirleri de konuşmalarında Covid-19 kapsamında çalışan personelin daima yanlarında olduklarını, özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ettiklerini belirterek, musibetin bir an önce bitmesi yönündeki temennilerini dile getirdiler.