Tarım camiası bugün acı bir haberle güne uyandı. Tarım ve Orman Bakanlığında uzun süre Hayvancılık Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve kısa bir süre Genel Müdürlük yapan, Bakanlık bürokratları tarafından da yakından sevilen Muhittin Eyimaya, hakkın rahmetine kavuştu. Eyimaya’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Karşıyaka mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. 
Eyimaya’nın vefat haberi, tarım camiasında derin bir üzüntüyle karşılanırken, cenaze namazına ailesi, dostları ve arkadaşları katıldı. Tarımdan Haber olarak Muhittin Eyimaya Allah'tan rahmet ailesine ve dostlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. 

TARIM BAKANLIĞININ DUYARSIZLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Muhittin Eyimaya, Tarım ve Orman Bakanlığında sevilen bir bürokrat olmasına rağmen, Bakanlığın vefat haberine duyarsız kalması dikkat çekti. Başta Bakanlığın web sayfası olmak üzere Hayvancılık Genel Müdürlüğü ve Personel Genel Müdürlüğünün web sayfasında Eyimaya'nın vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayınlanmazken, Pakan Pakdemirli'nin de sosyal medya hesaplarından hiç bir paylaşımda bulunmaması Eyimaya'nın sevenlerini üzdü.