Türkiye’nin en önemli süt üreticilerinden olan Feyz Hayvancılığın sahibi ve Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, isim vermeden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi sert bir dille eleştirdi. 

Bursa’da Türkiye’nin sayılı çiftliklerinden olan FEYZ Hayvancılığın sahibi ve TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi sert bir dille eleştirerek, “Allah’a inansalar, korkarlar hak yemekten ama bunlar hiç korkmuyor” dedi. 

TARIMSAL DESTEKLERDEN 5 YIL MEN EDİLDİ 

Eleştiri ve düşüncelerini paylaştığı için tüm tarımsal desteklerden kendisine 5 yıllığına men cezası verildiğini kaydeden Solakoğlu, “Yapılanın kanuni bir dayanağı yok. Bunu hak edecek yaptığım tek şey yüksek ses ile eleştirmek. Devlet resmen komplo kuruyor. Bu ne anlama geliyor?” eleştirisinde bulundu. 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yalan yanlış tutanakla kendisine ait olmayan ürün numuneleri ile ceza verildiğini dile getiren Solakoğlu, “Bana ait olmayan ürün numuneleriyle ceza verenler unutmasın bir gün kanun karşısında hesap verecekler ve devletin verdiği imkanları kişisel çıkarlarına kullanmanın bedelini ödeyecekler. Allah’a inansalar, korkarlar hak yemekten ama bunlar hiç korkmuyor!” dedi. 

BEKİR PAKDEMİRLİ ELEŞTİRİYİ CEZASIZ BIRAKMIYOR!

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu’nun twitter hesabı üzerinde yaptığı paylaşımları dikkat çekmişti. Solakoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda “Bekir Pakdemirli eleştiriyi cezasız bırakmıyor” tepkisinde bulunmuştu.