Toros Tarım Genel Müdürü Hakan Göral, "Yıllardır Toros Tarım markasına güvenen çiftçilerimizi mutlu etmek bizi de motive ediyor" dedi.

Onlarca yıllık deneyimiyle sektörün köklü firmalarından olan Toros Tarım, sürdürdüğü kampanyalarla çiftçiye ve üreticiye destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve Toros Tarım'ın özel gübrelerinden satın alan çiftçiler arasında yapılan hediye çekilişi sonuçlandı ve Antalya'nın Aksu ilçesinden çiftçi Salih Özen otomobil kazanan şanslı çiftçi oldu. Özen'e otomobilini Toros Tarım Genel Müdür'ü Hakan Göral teslim etti. Çekilişte çiftçiler, otomobil, motosiklet, televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve hediye çeki gibi onlarca ödülün sahibi oldu.

Otomobil teslim töreninde konuşan Toros Tarım Genel Müdürü Hakan Göral, çiftçi ve üreticilerin Toros Tarım markasına olan güvenine vurgu yaptı. "Yıllardır Toros Tarım markasına güvenen çiftçilerimizi mutlu etmek bizi de motive ediyor. Bu tarz kampanyalarla üreticilerimizin yanında olduğumuz göstermek istiyoruz" dedi.

Kampanya dahilinde dağıtılan ödüller:

1 kişiye Fiat Fiorino Combi

1 kişiye Mondial Turkuaz Scooter

2 kişiye Philips Uydu Alıcılı Smart Led TV

2 kişiye HP Notebook + Windows 10 Home

2 kişiye Samsung Galaxy S7 Cep Telefonu

10 kişiye Tarla Uydu Takibi (tarla.io)

50 kişiye 100 TL Hediye Çeki

TARIMDANHABER