Refehyol Hükümeti’nin Tarım Bakanı Musa Demirci, Hakkın rahmetine kavuştu. Hastanede bir süredir tedavi gören Demirci, bugün vefat etti. Demirci’nin cenazesi, 16 Mayıs’ta Sivas ili Ulu Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verilecek. 

PAKDEMİRLİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Demirci'nin vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayarak, "Tarım ve Köyişleri Bakanı olarak ülkemize hizmetlerde bulunan Sn. Musa Demirci'ye Allâh'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi. 

19, 20, 21’inci dönem Sivas Milletvekili olan Demirci, 28 Haziran 1996’da Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Refahyol Hükümetinde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı yaptı.
1942 yılında Sivas’ta doğan Demirci, Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. Sivas Teknik Ziraat Müdürlüğü teknik elemanı ve Başmühendisliği, Kahramanmaraş ve Erzurum Teknik Ziraat Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü ve Genel Müdür Başyardımcılığı, Tarım Orman ve Köy işleri Bakanlığı Aydın İl Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.