Karamollaoğlu, çarşı ve pazarda yaşanan fiyat pahalılığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hükümetin sorunu çözmek yerine suçlu aramaya çalıştığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Marketlerin üzerlerine gidiyorlar. Sonra bakıyorlar ki diğer tarafta fiyatlar el yakıyor. Jandarma ve polis ile stokçu diye ambarları basıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde jandarma ve polis ile ekonomi düzelmez. O yüzden hükümet suçlu aramasın. Çünkü tarım bugün bu halde ise hükümetin istikrarsız politikaları yüzündendir" dedi.

TARIM YOK EDİLDİ

Antalya'da geçtiğimiz günlerde doğal afette yaşanan zararların giderilmesi için hükümetin ciddi bir gayrete girmesi gerektiğini belirten Karamollaoğlu, çarşı ve pazarda yaşanan fiyat pahalılığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hükümetin sorunu çözmek yerine suçlu aramaya çalıştığını vurgulayan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Marketlerin üzerlerine gidiyorlar. Sonra bakıyorlar ki diğer tarafta fiyatlar el yakıyor. Jandarma ve polis ile stokçu diye ambarları basıyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde jandarma ve polis ile ekonomi düzelmez. O yüzden hükümet suçlu aramasın. Çünkü tarım bugün bu halde ise hükümetin istikrarsız politikaları yüzündendir. 16 yıldır tarımı desteklediğini söyleyen hükümet, aslında tarımı yok etti."

HÜKÜMET, YAPTIKLARINA DÖNÜP BAKMALI

Hükümeti, konkordato ilan etmiş şirketlere benzeterek konuşmasına devam eden Karamollaoğlu, “Alacağını zorla almaya çalışıyor. Vereceğini vermiyor. Hükümetler böyle çalışmaz. Hatalarından ders almayan bir hükümet artık bir adım ileri gidemez. Hükümet artık oturup yaptıklarına baksın. Çünkü sadece pazar değil, Türkiye yanıyor" diye konuştu.

TARIMDAN HABER