Üyeler tarafından toplantıya iyi bir katılım sağlandı. Toplantıda Birlik Başkanı Ergin Durgun üyelere birliğin genel ve mali durumu hakkında bilgiler verdi.  Birliğin, faaliyet ve hizmetlerini anlatarak değerlendirmelerde bulundu. Birlik ile ilgili gelecekteki hedeflerini açıkladı. Sonrasında üyelere söz verilerek üyelerin istek, talep ve önerileri dinlendi ve kaydedildi. Soru sorarak bilgi edinmek isteyen üyelere cevap verildi. Üyeler ile gelecekte olması istenilen faaliyetler ve hizmetler değerlendirildi. 

Toplantıya katılan üyeler toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantıyı düzenlediği için Birlik Başkanı Ergin Durgun’a teşekkür etti. 

Birlik Başkanı Ergin Durgun yaptığı açıklamada; katılım sağlayan üyelere teşekkür ederek, daha önceki yıllarda da yaptığımız gibi İlimizin diğer ilçelerinde de ‘üye buluşması’ adı altında toplantılar düzenleyerek üyelerimizle buluşacağız, ayrıca üyelerimizle yaptığımız toplantılarda talepleri alıyoruz ve bu talepler doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz  dedi.