Besicinin talebini Tarımdan Haber gündeme taşıdı, kamuoyunda büyük destek buldu. 

Kahramanmaraşlı besici Yakup Konan’ın gündeme getirdiği Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile çiftçinin ortak canlı yayın talebi Türkiye gündemine oturdu. Sosyal medyada büyük yankı bulan ortak canlı yayın talebine, ulusal televizyon kanallarının haber bültenlerinde de geniş yer verildi. 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN YARDIM İSTEDİ 

Kahramanmaraşlı besici Yakup Konan, besicilerin yaşadığı sıkıntıyı anlatmak için bir video çekerek Tarımdan Haber’e gönderdi. Videonun bir yerinde 23 Haziran seçimleri öncesinde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayın programını hatırlatan Konan, tarım ve hayvancılık sektörünün içinde bulunduğu sorunların tartışılması için de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir çiftçinin ortak canlı yayına çıkması talebinde bulunmuştu. Konan, bunun için FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’dan yardım istemişti.

Konan’ın bu talebini Tarımdan Haber gündeme taşıdı. ‘Çiftçi Yıldırım ve İmamoğlu gibi Tarım Bakanı ile canlı yayına çıkmak istiyor!’ başlıklı haber, sosyal medyada büyük yankı buldu. Yakup Konan’ın canlı yayın talebine tarım sektöründen büyük destek gelirken, söz konusu talebe, ulusal kanalların ana haber bültenlerinde de geniş yer verildi. 

FOX TV’nin ana haber bülteninde önceki gün besici Yakup Konan’ın talebine geniş yer verilirken, “Kahramanmaraşlı besici Yakup Konan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslendi. ‘Bize sahip çıkın’ diyen dertli besici sektörün sorunlarını konuşmak üzere Bakan Pakdemirli’ye canlı yayın önerisinde bulundu” denildi.  

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile çiftçinin katılacağı ortak canlı yayın programı sektörün sorunlarının çözümüne bir katkısı olur mu? Konuyla ilgili olarak Tarımdan Haber olarak başlattığımız ankete katılarak destek verebilirsiniz. Ankete katılmak için TIKLAYIN...