23.Uluslararası Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne katılmak üzere Malatya giden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece’nin ev sahipliğinde 17 Temmuz 2019 tarihinde Sultansuyu Tarım İşletmesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında işletmenin atçılık tesislerinde ve diğer üretim alanlarında incelemelerde bulunan heyet, Genel Müdür Ayşe Ayşin Işıkgece tarafından işletmenin atçılık faaliyetleri ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

İşletmedeki incelemelerin ardından ülkemizin en önemli tarımsal ürünlerinden birisi olan kayısının hasat festivaline katılmak üzere festival alanına giden Genel Müdür Işıkgece, açılışa katılarak festival alanını gezdi. Gezi esnasında coğrafi işaretli ürünlerde logo kullanımının önemine dikkat çeken Genel Müdürümüz Işıkgece, coğrafi işaret logosu kullanılan ürünlerin değer kazanacağını ve buna bağlı olarak yaş ve kuru kayısı ihracatının da artacağının altını çizdi.