Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Ayşe Ayşin Işıkgece’nin TİGEM Genel Müdürlüğüne atandığı dönemde gündeme gelen ‘O’ fotoğraf, tekrar gündem oldu. Işıkgece, TİGEM Genel Müdürü olarak atandığı dönemde, şarap şişeli fotoğrafı gündeme gelmişti. Odatv, Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'nun, söz konusu fotoğraf üzerinden Işıkgece’nin TİGEM Genel Müdürlüğüne atanmasını sert sözlerle eleştirdiğini hatarlatarak, "Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, 2018’de yazdığı yazısında, “İçkili fotoğrafları ile karşımıza çıkanlar söz konusu olursa. Orada da. ‘Hooop kardeş. Biz Başkan Tayyip Erdoğan’a oy verdik. Muharrem İnce’ye değil’ deme hakkımız olsa gerek” ifadelerini kullanmıştı." denildi. 

AKİT YAZARI KARAHASANOĞLU'NUN YAZISI HATIRLATILDI

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu’nun bu yazısını hatırlatan Odatv, ‘Erdoğan’dan Akit’e gol’ başlıklı haberinde; "Işıkgece, TİGEM'e atandığı günden bu yana iki yıldır Akit gazetesinin hedefindeydi. Erdoğan’ın yaptığı bu atamayla Akit’i taca çıkarması dikkat çekerken Akit, Işıkgece’nin şarap olan masada fotoğraf paylaşmasına her fırsatta tepki göstermişti” yorumunda bulundu.

Odatv'nin, Akit Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun yazısı üzerinden söz konusu o fotoğrafı tekrar gündeme getirmesi dikkat çekti.