Denizli'de ineği uçurumdan düşerek telef olan 70 yaşındaki Sabiha nine, ineğinin arkasından döktüğü gözyaşlarıyla tüm Türkiye'nin yüreğini sızlatmıştı. Sabiha nineye Bakanlıktan ve yardımsever vatandaşlardan buzağıları olan 2 inek hediye edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli, Sabiha nineye yeni bir inek alınarak gerekli tüm eksiklerinin tamamlanması konusunda Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne talimat verirken, talimat üzerine buzağılı bir inek alınarak Sabiha nineye hediye edildi. Diğer yandan Denizli Trafik ve Yaşam grubu üyeleri de sosyal medya üzerinden aralarında para toplayarak, Sabiha nineye bir buzağılı inek daha hediye etti.

Sabiha nineyle telefonla görüşen Bakan Pakdemirli, "Bizler her daim sizlerin yanındayız. Basından takip ettim, gerekenlerin yapılması konusunda hemen talimat verdim. Hiç merak etme ne gerekiyorsa yapılacak. Senin ellerinden öpüyorum, sizler var oldukça bizle de var oluyoruz. Devlet şefkatli kollarıyla her zaman yanınızda" dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakan Pakdemirli'ye, İl Müdürü Erkaya'ya ve yardımsever vatandaşlara teşekkür eden Sabiha nine ise, yeni ineklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Hayvanları çok sevdiğini belirten Sabiha nine, ineklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Küçük yaştan beri hayvancılık yapan Sabiha nine, kendisine hediye edilen inek ve buzağıları tek tek sevdi.

TARIMDANHABER