Doğal Mineral ve Vitamin Deposu Arı Ekmeği

Faydaları saymakla bitmeyen bal ve diğer arı ürünleri kış hastalıklarına iyi gelirken ciddi rahatsızlıklar için koruma görevi görüyor. Fuarda; güçlü bir antioksidan ve antimikrobiyal görevi gören propolisten gramı 500 TL olan kısırlık, beyin felci, epilepsi gibi birçok hastalığa iyi gelen arı zehrine, doğal mineral ve vitamin deposu arı ekmeğinden doğal ballara kadar birçok arı ürünü görücüye çıkacak.

Doğal Şifa Siyah Sarımsak

Mutfakların vageçilmezi siyah sarımsağı saymakla bitmez. Doğal bir şifa deposu olduğu bilinen sarımsak, 25 gün fermente edilerek siyah sarımsak haline geliyor. Vatandaşlar tarafından ilgi gören ürün kokusuz olması ile de fark yaratıyor.

Faydaları Saymakla Bitmeyen Zeytinyağı

E ve K vitaminleri açışından oldukça zengin olan zeytinyağı, sağlık açışından en yararlı gıdalar arasında yerini alıyor. Özellikle saç bakımı, cilt bakımı, sindirim sistemi hastalıkları, kalp sağlığı, mide rahatsızlıkları ve kanserden korunmada iyi geldiği için oldukça değerli bir besin kaynağı olarak dikkat çekiyor. Doğal zeytinyağlarına ve zeytinlere vatandaşlar Exponatura sayesinde ilk elden ulaşabilecekler.

Kış Lezzeti Tarhana

Kış ayının enfes lezzetlerinden biri olan tarhana, tam bir sağlık deposu. Karbonhidrat ve protein açısından zengin olan şifa kaynağı , A ve B grubu vitaminleri ile kalsiyum, demir ve çinko minerallerini de içerir. Bağışıklık sistemini güçlendiren ürün kış aylarında sık sık yaklandığımız grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıkları çabuk atlatmamızı da sağlar. Ayrıca çocukların kemik gelişiminde de önemli bir yer tutuyor.

Cilt Lekelerine Eşek Sütü Sabunu

Eşek sütünün anne sütüne en yakın sütlerden biri olduğu ve sağlığa sayısız faydası bulunduğu uzun yıllardır bilinmektedir. Eşek sütünden yapılan eşek sütü sabunu hem cilde hem saça faydası ile biliniyor. Eşek sütü sabunu, argan yağı gibi birçok sabun türü de ziyaretçileri bekliyor.