TARIMDANHABER
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2019, 23:36AK Partili Bülent Turan: Siyanür yok var dersen tarım zarar görür!
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale bölgesinde Kaz Dağları olarak kamuoyuna gelen ağaç kesilmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Turan, “Kazdağları olmayan yere 'Kazdağları' denirse, Çanakkale'ye zarar vermiş olursun. Bu durumdan bizim turizmimiz, tarımımız etkilenir. Siyanür olmadığı halde 'var' dersen, tarıma zarar verirsin" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR

Muhendis - 1 yıl Önce
Madende Türkiyenin kazançi yok diyen bi arastir önce, at gözluğünü çikar. Türkiyede maden yapan şirketler kazancinin %50 sini devlet alır. Ayrica maden yapilan yer iş bittikden sonra eski haline geri döndürülme zorunluluğu vardır.

Destan banev @Muhendis
- 1 yıl Önce
Arkadaşım sen asıl at gözlüğü ile bakmayı bırak. Sana bunu zorla mı yazdırdılar? Yada bu söylediklerine inanacak kadar safmısın. Bana bir tane göstersene kapatılmış, eski haline getirilmiş bir maden. Bana bir tane dekont göstersene kamu yararı olarak kaydedilecek birşey, yahu 1 tl olsun yine kabul. Adamların işletmeleri hep zarar yazıyor vergi levhasında. Sen neyi alıyon.

Rozcan - 1 yıl Önce
Avrupalılar Afrika kıtasının yer altı zenginliklerini sömürdü diye yıllarca bağırıp çağıranlar, bugün ülkemizin yer altı zenginliklerinin yağmalanmasını ülkenin menfaati var diyerek ses çıkarmamaktadır.

Dost acı söyler - 1 yıl Önce
Fotoğrafta tavan yapmış bir kibir görüyorum. Haberide okumadım.

Ak @Dost acı söyler
- 1 yıl Önce
Akparti vitrine çıkardığı isimlere dikkat etmelidir. Rüzgar tersine dönebilir.

:) - 1 yıl Önce
Ben begenerek izliyorum. Komedi reality karisik bir tarzlari var. İlk sezonlar sıkmısti ama hele bu son sezonda cok surprizlerle dolu bir senaryolari var. İnsani izlerken duygudan duyguya sokuyor adeta dusunsel devinimler yasatiyorlar. İcinde olmasak daha eglenceli de olabilirdi.
ANKETTüm Anketler
1
Et muayenesinin sağlık açısından önemi nedir?
2
Marmara Adası'nda ağaçlandırma seferberliği...
3
Ak Parti Hükümeti döneminde ne kadar fidan dikildi?
4
Tarıma yüzde 50 hibe desteği başvuruları 30 Eylül'de...
5
Recep Konuk'tan bayram mesajı: 'Dinimizin...
6
Iğdır balı hasadı başladı!
7
Akkuyu Nükleer İnşaatı çevresinde ağaç katliamının...
8
Tarım İl Müdürü kurban etleriyle ilgili açıklama...
9
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ilk 5 vakıf üniversitesi...
10
ESK elde kalan kurbanlıkları kaç liradan alacak?...
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:32

GÜNEŞ
08:01

ÖĞLE
13:04

İKİNDİ
15:34

AKŞAM
17:57

YATSI
19:19
Başkan vekili doğruları saklıyor. DAHA DOĞRUSU, KAZDAĞLARININ ETEKLERİNDE OLAN BU YAĞMA/TALAN İŞİNDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BİR KAZANCI YOK, DOLASIYLA TÜRK MİLLETİNİN DE BİR MENFAATİ YOK. AMA AKP İLE BAĞLANTILU ÇOK KÜÇÜK BİR GRUP BU İŞTEN EPEYCE MALI GÖTÜRECEĞE BENZİYOR. YAHU ŞİRKETİN CEOSU OLACAK ADAM AÇIK SEÇİK SİYANÜR
KULLANACAĞIZ DİYOR, DAHA NE DESİN... TARİH HERŞEYİ KAYDEDİYOR, ALLAH DA KAYDEDİYOR... TORUNLARIMIZ BU REZALETİ ÖNÜMÜZDEKİ YÜZYILDA OKUYACAKLAR VE HİÇ ÇEKİNMEDEN BUNU YAPANLARA GALİZ KÜFÜRLER EDECEKLER, LANETLİYECEKLER... ALLAH DA BU GÜRÛHU TABİATA VE İNSANLIĞA VERDİKLERİ ZARADAN DOLAYI CEHENNEM KÜTÜĞÜ YAPACAK İNŞALLAH...