Tamek’in 7’den 70’e herkesi kucaklayan ürünlerinin ön planda olduğu reklam filminin dillere pelesenk olacak şarkısını ünlü şarkıcı Gülşen seslendiriyor. “Tamek’se Koy Sepete” efsanesini yeni kuşaklarla tanıştıracak olan reklam filmi, lezzet, dostluk, mutluluk, paylaşmak ve sevgi gibi kavramları Tamek markasıyla özdeşleştiriyor.

YENİLENEN ÜRÜNLERİYLE RAFLARDA YERİNİ ALMAYA BAŞLADI 

Haziran 2021 tarihinde katıldığı OYAK Grup Şirketleri bünyesinde faaliyetlerine hız veren Tamek, yenilikçi ve tüketici odaklı anlayışıyla pazara güçlü bir giriş yaparken, efsaneleşmiş sloganı “Tamek’se Koy Sepete” ile de ekranlara geri döndü. Tamek’in 7’den 70’e herkesin hayatındaki kesişim noktalarının aktarıldığı yeni reklam filmi, markaya duyulan güveni pekiştirmeyi ve markaya dinamizm katmayı hedefliyor. Yenilenen ürünleriyle de raflardaki yerini alan Tamek, salçadan reçele, meyve suyundan turşuya, hazır yemek ve konserveden ketçap-mayoneze kadar birbirinden lezzetli ürünleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 

12 versiyonlu bir film ile yayına giren Tamek, 59 saniyelik ana filmin ardından her bir ürün kategorisine göre hazırladığı özel versiyonlarla da ekranlarda olacak. Çekimlerin 3 gün sürdüğü reklam filmlerinde özellikle neşeli, esprili sahneler ve her bir versiyonda izleyiciyi gülümsetecek unsurlar öne çıkartıldı. 

Reklam filminin şarkısı Gülşen’den

“Tamek’se Koy Sepete” mottosunun ilk kez şarkı olarak kullanıldığı reklam filmi, yeni nesillerle hafızalarda yer etmiş efsanevi sloganı buluşturuyor. Sözleri Gülşen’e, müziği Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’na ait olan ve Tamek’in yükselen enerjisini yansıtan şarkıyı Gülşen seslendiriyor.