Et ve Süt Kurumu Koordinasyon toplantısı ile Öz Gıda İş Sendikası Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı geçtiğimiz günlerde Antalya'da düzenlendi. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun Başkanlığında düzenlenen toplantıya ESK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sami Cüceloğlu, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü, Kurum Daire Başkanları, Kombina Müdürleri, şube müdürleri ve iş yeri sendika temsilcileri katıldı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, toplantıda yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: “1952 yılında kurulan Et ve Balık Kurumuna geçmişinden bugün işçisi memuru ve idarecileri ile Kurumumuzun tüm çalışanları büyük katkı sağladılar. Et ve Süt Kurumu olarak bugüne hem et piyasalarında hem süt piyasalarında etkin bir rol üstleniyoruz.

Bu da hep birlikte yoğun bir çalışmayı beraberinde getiriyor. Bunu yaparken de hak ettiğiniz halde alamadığınız haklarınız olabilir, farklı sıkıntılarınız olabilir, bugün burada bu ve benzeri sıkıntıları çözebilmek adına, en azından ortak bir noktada buluşabilmek adına toplanmış bulunmaktayız. İnanın biz elimizden geldiği kadar sizleri mağdur etmeme noktasındayız.

Çok uzun zamandır Öz Gıda İş Sendikası ile birlikte yürümekteyiz. Tabiri caizse artık et ile tırnak gibi olduk. Aramızda çözemeyeceğimiz sorunların olmayacağı kanısındayım. İnşallah bu toplantı kurumumuza, çalışanlarımıza ve ülke hayvancılığına hayırlı olur” dedi.