Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, süt üreticilerinin sorunlarını ve taleplerini Bakan Pakdemirli’ye ilettiklerini, Bakan Pakdemirli’nin bu görüşmede kendisine, üreticilerin merak etmemesini ve rahat olmalarını istediğini belirtti. 

Keskin, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “T.C. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ' ile yaptığımız telefon görüşmesinde üreticilerimizin sorunlarını ve beklentilerimizi dile getirdim. Sayın Bakanımız her zaman üreticilerimizin ve bizlerin yanında olduklarinı Hazine ve Maliye Bakanlığımız bürokratlarının da gerekli çalışmaları yaptıklarını, çalışmalar sonuçlandığında bizlere bilgi vereceklerini, üreticilerimizin merak etmemeleri ve rahat olmalarını tarafıma ilettiler.

Her zaman üreticilerimizin yanında olan Sayın Bakanımıza şahsım ve süt üreticilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sonra Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Hadi TUNÇ ve Hayvancılık Genel Müdürümüz Sayın Zekeriyya ERDURMUŞ'a sosyal mesafemizi koruyarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de üreticilerimizin sorunlarını ve Bakanımızla görüştüğümüz konuları anlattık ve onlarda sağolsunlar bizleri çalışmalarıyla destekleyeceklerini ifade ettiler, kendilerine bizlere gösterdikleri değerli ilgi, alaka ve nezaketlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”