Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen törenle Rektör Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem görevi vekaleten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cumhur Çökmüş'e devretti. Törene KGTÜ Kurucu Vakfı olan Bilimsel Araştırma, Teknoloji, Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sn. Muharrem Candan, KGTÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mikdat Çakır, KGTÜ Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Sn. Ali Konukseven, KGTÜ Mütevelli Heyet Üyesi Sn. Yılmaz Bademli, üniversitemizin akademik, ar-ge ve idari personeli katıldı.

Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mikdat Çakır'ın açılış konuşması ile başlayan törende, üniversitenin kurulmasından bu yana geçen kısa süre içerisinde geldiği başarılı nokta değerlendirilirken, Dr. Mikdat Çakır bu süreçteki katkılarından dolayı Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem'e teşekkür ederek bundan sonra da tecrübe ve uzmanlığını üniversite bünyesinde kalarak aktarmaya devam edeceğini belirtti.

Dr. Mikdat Çakır'ın ardından söz alan Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem ilk olarak bugüne kadar verdikleri her türlü destekten ötürü üniversite üst yönetimine teşekkür etti. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi bünyesinde uzmanlık alanında her türlü katkıyı vermeye devam edeceğini belirten Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi'nin öğrenci tercihlerinde alanında Türkiye'nin bir numaralı üniversitesi konumuna geldiğini, yeni dönemde de bu başarının artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

Konuşmaların ardından üniversitemize yaptığı katkılardan ötürü Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem'e bir plaket takdim edilirken, tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi