Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla kurulan Türk İngiliz - Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI), yatırımcıları bu kez de Türk Mutfağı'nı keşfetmeye davet ediyor. 9 Nisan Perşembe günü düzenlenecek “Türk Mutfağı Semineri” İngiltere ve Türkiye'nin önde gelen gıda sektörü liderlerini bir araya getiriyor.

UBS Bankası'nın evsahipliğinde organize edilen konferansta, gıda sektörü tüm yönleriyle tartışılacak. Özellikle küresel sektör uzmanları ve marka temsilcilerini bir araya getirecek olan etkinlikte; Türk Mutfağı'nın tarihi, Türk yiyecek – içeceklerinin İngiltere'ye ihracındaki regülasyonları, pazara girişi ve ulaşımı, alanlarındaki uzman kişilerce anlatılacak. Simit Sarayı ve Kahve Dünyası gibi İngiltere pazarına giren markaların yanısıra İngiltere'de satışdaki diğer yiyecek-içeçek ürünleri de tanıtılacak.

Açılış konuşmasını UBS Bankası Londra Genel Müdürü James Broderick 'in gerçekleştireceği etkinlikte, TBCCI Başkanı Emma Edhem, CC, İngiltere Gıda İthalat Kontrol Otoritesi Kidemli Danışmanı Gary Welsh, Amicus Shipping Genel Müdürü Cameron Mcintyre, SCG London Genel Müdürü Anne Bacon ve MelisaFineBrands Kurucusu Melisa Atay gibi önemli isimler de konuşmacı olarak yer alacaklar.

Yer: UBS Londra

Tarih: 9 Nisan 2015

Saat: 18:00 -19:00