Growtech Eurasia 2015 15. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı 02-05 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya Expo Center fuar alanında yapıldı. Fuara Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selahattin Külcü, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcısı Hüsamettin Gülhan, Antalya Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sefer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar, Bölge Müdür Yardımcıları Sezai Yıldırım ve Mustafa Doyurucuoğlu, Bölge Yönetmenleri ile Bölge Birliği ve Kooperatif personeli iştirak etti. Türk tarım sektörünü, Antalya'da, dünyanın her yerinden gelen profesyonel ziyaretçiler ile buluşturan Growtech Eurasia 2015 Tarım Fuarına Türkiye, Avrupa ve Balkan ülkeleri olmak üzere toplam 30 ülkeden 650'nin üzerinde firma iştirak etti.

Fuarda, Tarım Kredi Kooperatifleri'ni; Antalya Bölge Birliğinin koordinasyonunda Tareks, Tarım Kredi Plastik, İmece Plastik, Gübretaş ve Tarkim açtıkları stantlarla temsil ettiler.

Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antalya Bölge Müdürü İbrahim Kamil Kabalar yoğun ilgi gösterilen standımızı ziyaret eden misafirlerle birebir ilgilenerek Tarım Kredi Kooperatifleri'nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.