Fuar açılışında konuşan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu; “Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak organize edilen GİTSOF bu yıl da kapılarını açtı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İnşallah bu il için, gençlerimiz için yeni vizyonlar, yeni projeler üretmeye; Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte devam edeceğiz. Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesine, Mobilya ve Metal İşleme sanayisi için ortak atölye, kümelenme, AR-GE ve Tasarım Merkezi kurulması için proje hazırlık çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Açılışında Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukcu, Samsun Bölge Müdürü Abidin Cüneyt Erdoğan, Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı ve Tareks Genel Müdürü Burhanettin Topsakal'ın da hazır bulunduğu fuara çok sayıda davetli katıldı.

4-7 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl 15.si düzenlenen fuara aralarında Trabzon Bölge Birliği ile Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki şirketlerden Gübretaş, Tareks, Tarım Kredi Yem, Tarım Kredi Süt, Tarkim ve Tarım Kredi Gıda'ın da bulunduğu 47 firma iştirak etti.