Büyükşehir Belediyesinden Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda fuar ile ilgili toplantı yapıldı. Bu yıl 10. cusu düzenlenecek fuara ilişkin atılacak atımlar kararlaştırıldı.

EN GÜZEL BUZAĞI VE EN GÜZEL KUZU YARIŞMASI

Fuar kapsamında yapılması planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantıda, en güzel buzağı ve en güzel kuzu yarışmalarının da düzenlenmesi kararlaştırıldı.Toplantıda ayrıca verilecek ödüller, ikram, organizasyon ulaşım, duyuru, gibi konular netleştirildi.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıya Malayta Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Abdulmecit Yaşa, Malatya Fuarcılık Kültür A.Ş Yetkilisi İrfan Polatbaş, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tanyeli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergül Günaydın, Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Turgay Özdemir, Arıcılar Birliği Başkanı Ali Çolak ve Beyaz Et Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Yıldız hazır bulundu.