'Doğal Olarak Bizden' sloganıyla yola çıkan ve kısa sürede ürün sayısını hızla arttırarak yer aldığı gıda guruplarının hemen hepsinde pazarın büyükleri arasına adını yazdıran bir marka haline gelen Torku'ya bir ödül de "İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi" çerçevesinde düzenlenen "Altın Marka Ödülleri" organizasyonundan geldi.

EN FAZLA OYU ALAN TORKU BİRİNCİ SEÇİLDİ

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen "Türkiye Altın Marka Ödülleri" sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek'in yaptığı ödül töreni, İstanbul'da yapıldı. Türkiye'nin gıda devlerinden Konya Şeker'in gıda sektöründeki mamul ürünlerinin çatı markası olan Torku, "Yılın Gıda Markası" kategorisinde halk oylaması ile en fazla oyu alarak birinci seçildi.

Türkiye'nin ekonomi, sağlık, inşaat, gıda ve daha birçok alanda başarılı iş insanları ve değerli markaları, "II. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi" etkinliğinde buluştu. Yurtiçi ve yurt dışından 500'e yakın davetlinin katıldığı organizasyonda Torku'nun ödülünü, Konya Şeker Pazarlama Koordinatörü Kemal Keskin aldı.

TARIMDANHABER