Toplantılar Iğdır Merkezde, Aralık, Karakoyunlu ve Tuzluca İlçelerimizde gerçekleştirildi. Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu desteklemeler kapsamında Muhtarlarımıza ve çiftçilerimize detaylı ve geniş kapsamlı bilgiler verilerek, destekten kimler faydalanabilir şartları nelerdir ve bu yatırımların içerikleri ile ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü teknik personellerince katılımcılara anlatıldı.

Sine vizyon gösterimi ve açıklayıcı bilgilerden sonra soru cevap şeklinde devam eden toplantılarda katılımcıların konu ile ilgili sorularını detaylı ve geniş kapsamlı olarak cevaplandıran İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan YOLCU toplantılarda genel olarak; "İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Bakanlığımızın gerçekleştirmiş olduğu destekleme projelerinden İl bazında maksimum olarak çiftçilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Her konuda olduğu gibi teknik birimlerimiz desteklemeler konusunda da çiftçilerimize yol gösterecektir. 7/24 görev başındayız ve siz değerli üretici çiftçilerimizin genç girişimcilerimizin yanındayız.  Bakanlığımızca uygun görülen her türlü yardım ve teknik desteğe hazırız" dedi.

Toplantılardaki açıklayıcı bilgilerden dolayı katılımcı Muhtarlarımız ve çiftçilerimiz yapılan bilgilendirme toplantılarından ötürü teşekkürlerini dile getirdiler.