Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdür Yardımcısı Fahri TETİK, ilgili şube personeli, üretici kooperatif ve birlik yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan İl Müdür Yardımcısı Fahri TETİK, projenin içeriğine değinirken başvuru yapmak isteyen üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına son başvuru tarihi olan 30 Temmuz’u geçirmemeleri konusunda dikkat çekti. 

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet MURAT; “Bakanlığımız verdiği desteklerle üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda önemli bir proje olan ve 1 Temmuz itibariyle başvuruları başlamış olan büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik %50 hibe desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerimiz makina-ekipman, ahır/ağıl, vb. konularda işletmelerine yönelik yatırımlarda destek almaya hak kazanacaktır. Destek kapsamında olan fakat ilimizde yapılmayan göçer hayvancılık başlığında hibe desteği verilmeyecektir” dedi. 

Toplantı da konu başlıkları hakkında istişarelerde bulunulurken, alt başlıklar hakkında katılımcılar yetkili personelce bilgilendirilmiştir. %50 Hibe hibe desteğinden faydalanmak üreticilerin İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğüne 1-30 TEMMUZ tarih aralığında başvurmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz