Süt üreticisi Ali Ekber Özbey'in, yaşadıkları sıkıntıları yetkililere duyurmak için çektiği videonun Tarımdan Haber'de yayınlanması üzerine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli harekete geçerek, süt üreticisinin sıkıntılarının giderilmesini istedi. 

Özbey, Tarımdan Haber’e yaptığı değerlendirmede sorunlarına duyarsız kalmadıkları için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başta olmak üzere Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya Erdurmuş’a, Kahramanmaraş Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Bozkurt’a ve Afşin Tarım ve Orman İlçe Tarım Müdürü Muttalip Kurt’a teşekür etti. 

Kahramanmaraş Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Bozkurt’un çiftlikte incelemeler yaparak sorunlar hakkında kendisiyle görüşeceğini dile getiren Özbey, bu görüşmenin olumlu sonuçlanmasını beklediklerini söyledi. 

Çifti ve yetiştiricimiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreçte yaşanılan sorunlara çözüm bulunması amacıyla siz de sorun ve taleplerinizi kısa bir video çekerek sosyal medya hesapları üzerinden Tarımdan Haber’e gönderebilirsiniz.