Törene Mecitözü Kaymakamı Ahmet Demirci, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü E. Elfaz Ermiş, İŞKUR İl Müdürü Zeki Karaman, Kosgeb İl Müdür Vekili Gökhan Yürürer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Gümüş, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Gül Özdemir Çetin, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halit Yıldırım' da katıldı.

Organizasyonda konuşan Çorum Tarım İl Müdürü E. Elfaz Ermiş, erkeklere yönelik düzenlenen kursların çoğu zaman başladığı kursiyer sayısıyla tamamlanmadığını söyleyerek, "bayanlara yönelik açmış olduğumuz kurslara ilginin yoğun olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. İnşallah bu kurslarda öğrendiğiniz bilgiler ışığında üretime geçerek aile ekonominize ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaksınız. Sizlere göstermiş kurslarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bugünün ayrıca emekçi kadınlar günü olması sebebiyle öncelikle kursiyerlerimizin ve tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Ayrıca törende İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci ve İŞKUR İl Müdürü Zeki Karaman, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Gümüş ve Kursiyerler adına Merve Kabakçı' da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verilerek tören sona erdi.