Ebiç Muhtarlığı tarafından Kocasinan Müftülüğünün katkılarıyla Şükür duası etkinliğine organize edildi. Son yıllarda bahar mevsiminin kurak geçtiğini belirten çiftçiler, “Bu yıl çok güzel kar ve yağmur yağdı. Her zaman yağmur yağmadığı için yağmur duasına çıkarken bu yıl da yağan yağmurlardan dolayı şükür duası yaptıklarını belirterek, yağan yağmurların inşallah bolluk ve bereket getirmesini diliyoruz dediler ve Çoluk çocuğuyla birlikte şükür duasına iştirak ettiler.

Ebiç köyünde yapılan yağmur duası organizasyonuna Kayseri Pancar Kooperatifi yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür Yardımcılarından Osman Canıtez ve Kayseri Şeker Birim Müdürleri ile ziraat ekibi tam kadro katıldı.

Organizasyon sonrasında teşekkür konuşması yapan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Şükür duası organizasyonunda emeği geçen Ebiç Muhtarlığı ve Çiftçileri, ile yardımcı olan duaya iştirak eden herkese teşekkür etti.

Başkan Akay ayrıca; Anneler günüyle de ilgili olarak da “Bizim için Anneler yılın her gününde çok değerli ve çok kıymetlidir. Peygamberimizin ''Cennet anaların ayağı altındadır" buyurduğu gibi annelerimiz her zaman başımızın tacıdır. Bütün Annelere çocuklarının mürüvvetini görmelerini temenni ediyorum. Allah gölgelerini üzerimizden eksik etmesin" dedi.

Program sonrasında şükür duasına iştirak edenlere Ebiç Muhtarlığı tarafından etli bulgur pilavı ikram edildi.